Major Klára
Tanulmányaim során ismerkedtem meg a mediáció módszerével, amit rendkívül életszerűnek és hihetetlenül eredményesnek találtam.Bővebben
Horváth Ida
Horváth IdaTanárként indultam, az ELTE magyar - pedagógia szakán szereztem első diplomáimat, majd fontosnak éreztem a látókör tágítását, következett a szociológia. Ám a középpontban mindig ott maradt a gyerek, és miután ő soha nem önmagában létezik, az őt körülvevő család.
Bővebben

Üdvözöljük weboldalunkon!

Családi mediátorként elsősorban házassági, párkapcsolati válságok és válóperek megoldásával foglalkozik irodánk. Az elmúlt 15 év gyakorlati tapasztalata alapján bátran kijelenthetjük, kevés módszer kínál annyira gyors és eredményes megoldást, mint a mediáció. Nem véletlenül, hiszen:

  • személyes és egyénre szabott
  • a hétköznapokban kivitelezhető és betartható megállapodással zárul, amely ítéletként hirdethető ki
  • a mediátorok pártatlansága biztosíték a Felek érdekeinek és szempontjainak figyelembe vételére
  • a hosszú bírósági procedúra helyett gyors, hatékony és költségkímélő

Nem kevés érv ez olyan helyzetek esetében, amelyekből a kezdetekben az érintettek egyáltalán nem hiszik, hogy sikeresen kiutat találhatnának. Pedig a mediáció módszerével a lehetetlen.

KORONAVÍRUS helyzet

Irodánk maximális biztonsági intézkedésekkel tesz eleget a koronavírus helyzet kihívásainak. A tárgyalóasztalra helyezett plexi védőfal szolgálja az érintkezés biztonságos folyamatát. A világszínvonalú Novaerus plazmatechnológiás levegőfertőtlenítő alkalmazása biztosítja a teljeskörű fertőtlenítést, elpusztítva többek között a vírusokat, baktériumokat.
Tapasztalatunk szerint a személyes találkozó alapvetően segíti a hatékonyságot, de igény esetén a folyamatban online konzultáció is kérhető.