Major Klára
Major KláraTanulmányaim során ismerkedtem meg a mediáció módszerével, amit rendkívül életszerűnek és hihetetlenül eredményesnek találtam.Bővebben
Horváth Ida
Horváth IdaTanárként indultam, az ELTE magyar - pedagógia szakán szereztem első diplomáimat, majd fontosnak éreztem a látókör tágítását, következett a szociológia. Ám a középpontban mindig ott maradt a gyerek, és miután ő soha nem önmagában létezik, az őt körülvevő család.
Bővebben

Díjazás

A mediáció szolgáltatás, aminek ára van. A mediációs eljárás költségei azonban messze nem érik el azt az összeget, amelyet egy peres eljárás során a felek kifizetnek (illeték, szakértői díj, ügyvédi és bírósági munkadíj, egyéb költségek). A mediációs eljárás időtartama pedig nagyságrendekkel rövidebb, mint az általában elhúzódó peres eljárásoké. A közvetítői eljárás azonnali és hatékony megoldást kínál.

A mediációs folyamat előkészítő beszélgetéssel kezdődik, amikor az egyik fél az egyik, míg a másik fél a másik mediátorral külön találkozik. Ha az érintettek ezután úgy döntenek, hogy a mediáció módszerét veszik igénybe ügyük megoldásához, akkor kerül sor a közös találkozókra, amely már a két mediátor vezetésével történik. A közös mediációs ülés hossza 3 óra.

Mediáció, egyéni tanácsadás: 15.000.- Ft + Áfa / óra / fő

Az eljárás során felmerülő esetleges költségek térítése külön megállapodás kérdése.